Over ons

Samen beter in budget & zorg!

Parkstad Bewindvoering is specialist op het gebied van bewindvoering, beschermingsbewind, budgetbeheer, mentorschap en curatele. Wij werken voor iedereen die hulp zoekt bij financiële of zorgzaken. Op basis van onze ervaring weten wij dat we het beste resultaat behalen wanneer onze cliënt en wij een open en transparante samenwerking aangaan. Daarom hebben we onze organisatie een tweede naam gegeven, een naam die alles zegt over onze missie: ‘Samen beter in budget & zorg’!

Ook als u achterstanden of schulden heeft kunnen wij u helpen. Wij zijn weliswaar geen schuldhulpverleners maar we doen er alles aan om samen met u de weg in te slaan naar een schuldenvrije toekomst. Elke samenwerking die wij met een cliënt aangaan is maatwerk. Om de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie goed te kunnen beoordelen plannen we graag een eerste kennismaking met u in. Vraag een intakegesprek aan via het intake formulier.

Ervaren & professioneel

Het team van Parkstad Bewindvoering BV bestaat uit ervaren en professionele medewerkers die werkelijk ‘Samen beter in budget & zorg’ zijn. In een samenwerking met onze organisatie plukt u daar als cliënt zeker de vruchten van!

Wanneer Parkstad Bewindvoering wordt benoemd als uw bewindvoerder, kan het zijn dat uw contactpersoon wijzigt als daar op basis van specialisme of beschikbaarheid aanleiding voor is. het belang van onze cliënten staat daarbij altijd voorop en wij proberen uiteraard zoveel als mogelijk één vaste contactpersoon voor u aan te houden.

Ons team

Hieronder stellen we ons team graag aan u voor.

Angela
Eigenaar, bewindvoerder, mentor & curator

Angela

Zij heeft ruime ervaring op psychosociaal vlak en is gespecialiseerd in het financieel begeleiden van cliënten met een post traumatisch stress stoornis (PTSS). In het verleden heeft zij in de zorg gewerkt en bij de overheid. Verder zet zij zich maatschappelijk, op vrijwillige basis, bij diverse verenigingen en stichtingen in.
Miranda
Bewindvoerder

Miranda

Miranda is vanaf het begin al werkzaam bij Parkstad Bewindvoering. Zij heeft Angela jarenlang ondersteund als administratieve duizendpoot en in 2019 heeft Miranda haar opleiding tot bewindvoerder met succes afgerond.
Faye
Assistent administratief medewerker

Faye

Faye is bezig met een opleiding tot administratief medewerker bewindvoering.
Zij ondersteund de bewindvoerders in al hun administratieve werkzaamheden.
Kim
Bewindvoerder

Kim

Kim heeft al 20 jaar ervaring in het vak schuldhulpverlening en bewindvoering. Zij is vanaf half 2023 aan ons team toegevoegd.
Jo
Bewindvoerder

Jo

Jo heeft ruim 25 jaar ervaring in de zorg en verzorgt voor parkstad bewindvoering alles op het gebied van mentorschap.
Stagiaire
Stage & opleiding

Stagiaire

Wij zijn als praktijkopleider verbonden aan diverse scholen, daarom hebben wij regelmatig stagiaires MBO en HBO die binnen onze organisatie werkervaring opdoen en hun steentje bijdragen.

Maatschappelijke betrokkenheid

Parkstad bewindvoering vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn bij organisaties in Brunssum. Daarom steunen wij: